Categories
Nyheder

PATTESUTTER SUTTER HGS PATTER

Fucking Farvel Fest er årets aller sidste fest for både de små puttenuttede 1.g’ere, de solidt slidte 2.g’ere og de, overraskende nok, overlevende 3.g’ere. For nogen er dette en festlig fejring af veltrukne eksaminer og et farvel til glade gym-minder, og for andre er dette et farvel til hjernen og goddag til vanvittigt vanvid med PATTESUTTER som hoveddirigent. D. 16. maj kl. 22 rammer Pattesutter nemlig HG og voldtager jeres ører med numre som Technopiik, Det Ka Du Ik og Hun Rider På Den.

Denne fest er også den sidste mulighed for at udrette mange spændende ting, og for 3.g’erne, ting der sagtens kan fortrydes dagen efter, hvis ikke flere år efter.

For de kære 3.g’ere er det den sidste chance for at feste på et gennemtæskende gymnasieniveau tilsat kaotisk garderobe, kolde dyre Tuborg og sidst, men ikke mindst, at feste med et folk, (der dog lider lidt af eksamenspræstationsangstdepressionssmerter) MEN SOM ER FYLDTE MED KÆRLIGHED, GLÆDE OG DAKKELIG FESTLIGHED.

Fucking Farvel Fest er en fest for kærligheden og haden, læreren og eleven, ærligheden og plagiaten, goddagen og farvelen og vigtigst af alt EN HYLDEST TIL 3, 2 ELLER 1 ÅRS FÆLLESSKAB!

HAV EN FABELAGTIG FARVEL FEST

/Alt Godt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *