Categories
Nyheder

Lukas Fritzbøger – ind bag facaden

Af Camille Ulrikke Brinch, 2.z & Lea Roth-Zawadzki, 3.u

Alle kender ham. Han er tidligere elevrådsformand. Han er medlem af festudvalget, det politiske udvalg, ja faktisk næsten alle udvalg på HG. Han er endda blevet nomineret til Årets Claus. Det kan vist roligt siges, at Lukas Fritzbøger har været et af de mest indflydelsesrige og aktive elever på HG.

Men hvem er han egentlig? Et kendt navn, men en hemmelighedsfuld person. Ikke mange kender til den person, som arrangerer, står bag og sørger for at alt er perfekt til næsten hvert eneste HG-arrangement. Skolebladet har forsøgt at komme ind bag facaden på Lukas Fritzbøger.

 

Beskriv din gymnasietid med 3 ord

“Lærerig, hårdtarbejdende, smuk( smukke damer) “

 

Hvad inspirerer dig til at tage så meget ansvar?

“Når jeg trives aller aller bedst, så er det når jeg gør noget for andre, glæder andre. Til gengæld, hader jeg når andre gør noget for mig. Mit motto er: Sig ikke tak, gå heller ud og gør noget godt for andre mennesker.

 

Kunne du finde på at overtage jobbet som rektor en dag?

“Jeg håber ikke at det kommer til at ske. Men inderst inde er det nok en lille drøm.”

 

Hvorfor håber du det ikke?

“Fordi jeg ikke ønsker at være på HG hele mit liv, selvom jeg lige nu synes, at det er hårdt at skulle herfra.”

 

Hvad ville du forbedre på HG, hvis du kunne?

Lukas skimter ud af vinduet, og uden at tøve svarer han: “Hvis jeg kunne, du mener vel hvis jeg vil? Jeg vil gøre noget ved faciliteterne som blandt andet klassemiljøet, der skulle være bedre, federe fællesaktiviteter og flere ekskursioner, fordi jeg tror man lærer meget af dette. Ud over dette skulle økonomien disponeres anderledes” ( hint til de nye tavler)

 

Hvad ville du fremhæve som det bedste på HG?

“Jeg synes at det er en stor fordel at HG er et småt gymnasium, hvor alle kender hinanden, og det ser jeg som en stor fordel der bidrager til en stor tryghed blandt elever. “

 

Hvor ser du dig selv efter HG, sabbatår, uddannelse m.m. ?

“Efter HG skal jeg have vundet min indre kærlighed til naturvidenskab tilbage, jeg vil læse noget med højt fagligt udbytte af dette. Jeg starter til December i forsvaret hos den kongelige livgarde, fordi det er min drøm på et tidspunkt at få lov at råbe af nogle små rekrutter. Efter dette står den på medicin, men ender nok med at studere latin eller til præst. Så skal jeg have en kone og maks. to børn (piger selvfølgelig…)

 

Hvad er dine 3 sidste søgeresultater på telefonen ?

Krone 121 – Kongehusets biler ( stereotypen : gud, konge og fædreland, selvfølgelig konservativ..)

Porsche 911

Karma Sushi

 

Hvad er din vildeste druk-historie der er relateret til HG?

“1.g galla tilbragte jeg i en rigshospitalets lægekittel grædende ude i skolegården med en cigar i munden. Ved ikke hvorfor jeg græd eller hvor jeg havde fået kitlen fra.

Ellers er der Festudvalget aften på retro sidste år, hvor jeg tog en nissehue ned til min “ejendel” og prøvede at sutte den kraftigt af.. ( med tøj på, selvfølgelig).

Jeg blev senere båret ud af vagten…”

 

Hvad er sandheden i forhold til rygterne om din levebetingelser og “sugarbabes”/forhold?

“Hvad går rygterne på ? “

“Jeg lever kun en gang, og derfor gælder det om at leve det liv godt…”

 

Er du i forhold?

“Har det godt med forskellige kvinder. Nyder kvindeligt besøg i stearinlysenes blafrende skær i strandvejs domicilet. Jeg har da aldrig haft nogle sugarbabes, har jeg det? ( siger Lukas med et glimt i øjet, mens han aer hunden Fernanda på maven og har benen slænget roligt og ungkarle-agtigt over kors. )

“I må tjekke sugadater.com piger!”, siger han og griner.

 

Hvordan vil du gerne huskes på HG? Og hvordan tror du at du vil blive husket på HG?

“Jeg ønsker at man ser tilbage på min tid på gymnasiet som en der virkelig er en der har lyst at gøre en forskel og det ved jeg også at der er nogen der synes at jeg har gjort. Jeg ved samtidig også, og ved at der er nogle der synes at jeg er en kæmpe stor nar samt alt for meget. Men det skider jeg sgu på…”

Ser frem til en eventuel æres statue midt i skolegården 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *