Categories
Nyheder

Hvilken ikonisk HG-lærer er du???

Af Alma Hudlebusch 2.y & Sandra Amden-Hald 2.y

Hvordan foretrækker du at komme til og fra skole?

A. Jeg har et lidt kompliceret love-hate forhold til DSB, men er stadig loyal over for kystbanen.

B. Jeg udleverer dagligt min indre Bjarne Riis når jeg tager den op ad Kongevejen kl. 08:09.

C. Jeg er en af de der irriterende typer, der går en meget lang tur på 5 minutter og på magisk vis når frem til skolen.

D. Jeg må ærligt indrømme, at jeg er så skoletræt, at jeg ikke lægger mærke til hvordan jeg formår at komme herhen (næsten) hver morgen…

E. Jeg hopper sgu i rulleskøjterne og imponerer alle når jeg ruller ind i skolegården i højt tempo (og næsten ikke er ved at vælte).

F. Jeg har egen bil

 

Du er på udkig efter et nyt kæledyr, hvad vælger du?

A. En kat (så jeg kan skyde efter den).

B. Min indre provinsfar skriger Golden Retriever.

C. Jeg ville finde lidt lækkert nyt til akvariet.

D.  Gælder den trojanske hest som et kæledyr?

E. En kat (jeg synes de er søde).

F. Mine hunde skal helst være glade for autoriteter, så jeg ville nok sige en border collie.

 

Hvad er dit yndlingsfag i skolen?

A. Jeg lever og ånder fysik.

B. Jeg er lidt rundt på gulvet når det kommer til sådan noget, men jeg elsker da alle mine fag<3

C. Matematik A er bare almen dannelse, og er de bedste moduler på hele ugen.

D. Nu er jeg jo lidt en slut for Alexander den store, så jeg bliver nok nødt til at svare græsk.

E. Mine småkommunistiske tendenser får virkelig lov at udfolde sig i samfundsfagstimerne.

F. Når man har historie lærer man af andre personers erfaring om hvordan man kommer til tops, hvilket er et af mine store mål i livet.

 

Hvilken øl foretrækker du?

A. Min egen, hjemmebryggede øl -mums.

B. Jeg er nok lidt kedelig på det punkt og drikker bare Tuborg Classic.

C. En dejlig, dyr, fortyndet bajer serveret af vores søde festudvalg.

D. Øl!? Jeg drikker kun mindst 16 år gammel whisky.

E. En lunken slots på Roskilde festival.

F. Jeg foretrækker den mere luksuriøse afdeling af øl, og nyder da blandt andet en god årgangsøl på terrassen i ny og næ.

 

Hvad gav du folk i julegave sidste år?

A. En kobbertråd og en magnet -så kunne børnebørnene bygge deres egen togbane.

B. Jeg fulgte altså bare ønskelisterne.

C. Et personligt skakbræt med indgraveret hilsen i bunden.

D. En kopi af min bog #notsponsored

E. Det kommunistiske manifest.

F. Skriftlige advarsler.

 

Hvad er dit go-to item i garderoben?

A. En tyk hjemmestrikket sweater.

B. Cykelhjelm selvfølgelig.

C. Min lilla polo (ikke fra Ralph)

D. Lavtaljede bukser, mit røvgevir skal jo luftes.

E. Mine doc Martens (er ret sej).

F. Et halstørklæde.

 

Hvad er din go-to film når du har en tømmermændsramt lørdag og bare vil have det godt?

A. Jeg kan godt lide sådan nogle smånørdede film, hvor man faktisk lærer noget, og jeg er godt nok ikke til pladderromantik -så jeg må nok svare “The Theory of Everything”.

B. Ej I må ikke kalde mig basic eller noget, men “Titanic” er jo bare lidt hyggelig.

C. Jeg identificerer mig meget med Benedict Cumberbatch i “The Imitation Game”.

D. Når nu jeg sidder jeg sidder med en dejlig røget whisky kan jeg godt lide at føle mig bedrevidende og se “300” imens jeg højlydt påpeger alle de historiske fejl.

E. Nu er jeg jo en smule til venstre for midten politisk set, så det skal da ikke være nogen hemmelighed at “The Assassination of Trotsky” gør mig lidt varm indeni.

F. Nu skal vi jo dyrke de gamle, klassisk-danske værdier, og det kan man altså ikke gøre uden en god film som “Dirch”.

 

Hvad er din ideelle date?

A. Vi skyder en kat og spiser en gås. Hun må ikke være veganer.

B. Vi cykler til Hornbæk og sidder på strandpromenaden og nyder en is. Jeg kigger dybt ind i hens øjne og laver en Ted Mosby.

C. Vi drikker en cappucino efter forelæsningen i anvendt fysik.

D. Tager ham med til Grækenland hvor vi leger Call Me By Your Name.

E. Vi tager en tur på Christiania, ikke fordi jeg er et pothoved, mere bare fordi jeg er glad for fristater.

F. Når jeg skal imponere konen lufter jeg hende på statens museum for kunst.

 

Flest A:

Du minder mest om Orla Valbjørn. Du er en fast mand der ved hvad du vil have og hvordan du får fat i det. Du går ikke på kompromis med følelser og andet pjat når det gælder viden -du gør alt hvad der skal til, for at finde svar. Du fuldfører altid dit arbejde, og som regel bedre end dine medsammensvorne. Dine skolekammerater ville måske mene at du er lidt gammeldags i dine metoder, men du skyder skylden på din abnormt høje IQ -du kan tilmed forstå ALLE jokes i Rick and Morty.

 

Flest B:

Du minder mest om Claus Corneliussen -bedre kendt som lille-Claus. Det er ret vigtigt for dig at alt ser god ud, og nogle gange får du lidt for mange bolde i luften. Indeni dig gemmer der sig en lidt autoritær fyr der nok er mest konservativ… men han er gemt væk under den glade “far”-ven du viser frem til verden. Du er altid glad, og formår på en eller anden måde at gøre dine pessimistiske emo venner glade -selv mandag morgen.

 

Flest C:

Du minder mest om Kasper Bønneland. Du er hvad nogle ville kalde lidt af en type, men det er derfor folk elsker dig. Du har indimellem kontroversielle holdninger og betragter blandt andet skak som en sportsgren. Du slapper allermest af når du logger ind på discord og slagter nogle fjender i Fortnite. Derudover har du igennem dine mange grupper på hg fået skabt dig lidt af en ikonisk status, og folk vil ofte hen og snakke hvis du står og chiller med en øl til festerne.

Flest D:

Du minder mest om Mathias Manly. Din faderlige udstråling inspirerer mange mennesker, og det ville måske ikke være en overdrivelse at referere til dig som vores alles daddy. Du kan ikke skjule din forkærlighed for gamle (muligvis græske) mænd. Derudover har du ramt punktet hvor skoletrætheden ofte får dig til at kigge rundt og stille spørgsmålet –ville mine forældre stadig være stolte hvis jeg tog en eud i stedet? Dog vinder din intellektuelle side når du så bagefter sidder til en AP-time og har det for fedt over de gamle grækere og tænker –gym er næsten bedre end min samling af Platons bøger.

Flest E:

Du minder om Anders Maegaard. Du er populær og hvad end du foretager dig vækker det andres interesse. Du skaber god stemning og motiverer alle omkring dig. Du er dog meget styret af hvad du finder interessant i nuet, så du “glemmer” måske at følge opgavebeskrivelsen i dine dansk stile. Men ikke desto mindre skriver du den mest interessante opgave.

 

Flest F:

Du minder mest om vores søde, dejlige rektor Claus Ellekær Madsen -eller bare store Claus. Du er nok lidt af en autoritær person i vennegruppen. Derudover er du en livsnyder, der ikke er for god til en lille smøg i ny og næ -selvfølgelig i det afmærkede rygeområde, bevares. Du er måske typen der ville stemme på radikale venstre, da du ikke har de mest stærke og voldsomme holdninger, hvilket egentlig bare gør dig til vennegruppens lynafleder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *