Categories
Nyheder

10 gode råd til de skriftlige eksaminer!

Af Lea Roth-Zawadzki, 3.u

Måske har du fuldstændigt glemt, at de skriftlige eksaminer og årsprøver er lige om hjørnet. Måske er du også ligeglad. Uanset hvad, så får du her 10 gode råd til at komme igennem prøverne. For når de er færdige er der kun 1 måned til sommerferie!

  1. Start med sætte ”Censor” af Gulddreng på. Som han siger: ”Lige om lidt, lige om lidt, får du huen på (…) For du får tolv, når Gulddreng er din censor”. Chancen for at få Gulddreng som censor er nok lille, men 12-tallet kan hans sang måske hjælpe med.
  2. Husk at aflever i PDF. Godt nok kan Mette Macholm ikke komme efter dig mere, men mindet om hendes strenge ord burde skræmme dig nok til, at du ikke glemmer det.
  3. Sørg lige for at alle dine noter er på Google Drev. Så sikrer du, at du ikke mister dem, hvis din computer bliver stjålet… Eksempelvis under idræt undervisningen. (Så længe du husker at downloade dem igen inden selve prøven!)
  4. Lad for guds skyld være med at tage æbler, gulerødder eller majssnacks med. Vi andre kan ikke koncentrere os, når du sidder og gnasker højlydt.
  5. Hold dig rigeligt hydreret gennem prøven og drik masser af vand. Så er der nemlig ekstra gode muligheder for at komme meget på toilettet for at tjekke de noter, som du så smart har gemt derude.
  6. Husk en blyant. Tro mig, dine klassekammerater er ved at være trætte af altid at låne dig en.
  7. Husk slik og søde sager. På denne måde kan du bestikke eksamensvagterne med lidt sukkersødt til når du vil foran i toiletkøen.
  8. Brug tiden fornuftigt. Hvis du er gået i stå og stirrer på din skærm med et tomt blik, så stir i stedet på dit crush. Dette er det perfekt tidspunkt til at stalke uden nogen opdager det (og måske endda sidste chance!).
  9. Tænk på din fremtid. Mere præcist på din meget umiddelbare fremtid, hvor du velfortjent sidder og propper dig med cheeseburger og pomfritter fra maccen for at fejre, at prøverne er slut.
  10. Slap af! Prøverne er ikke verdens undergang, og trods alt varer det hele kun få timer, før du igen kan ligge trygt under din dyne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *